Geri

Adana Web Tasarım

[accordion tag=h1]

[accordion-item title=”Firmanız için Web Tasarım Hizmeti Almak Neden Bu Kadar Önemlidir ?”]

Web Tasarım denince akla ilk gelen çizimler, rekler, şekiller olabilir. Oysaki web tasarım sadece bunlardan ibaret değildir. Tasarım sadece görünen kısımdır. Her ne kadar artık işin içine javasciprt vs. girmiş ve kodlar da hareketli tasarımların oluşmasında rol oynamaya başlamış olsalarda yine de arka planda hiç de yabana atılmayacak derecede önemli bir mecra vardır ki bu da kodlamadır.
Tasarım Bir internet sitesi çizilirken farklı çizim programları kullanabilirsiniz. Paint ten tutunda Photoshop, Fireworks gibi programlara kadar. Birçok tasarımcı hala Photoshop kullanarak tasarımlarını yaratmaya devam etselerde aslında web tasarımcı kullanması gereken program Fireworks’tür. Tabiki ikisinide bilmek gerekir ve ihtiyaca göre ikisini de kullanmaya ihtiyac duyacağınız farklı zamanlar olacaktır. Ancak Fireworks’ün ortaya çıkış amacı internet siteleri ve görselleri oluşturmak olduğundan, çizim yaparken size çok daha fazla kolaylık sağlamaktadır. Bu kolaylıkları programı kullanmaya başladıktan sonra yada bununla ilgili internetteki eğitim yazılarını okuduğunuzda zaten anlamış olacaksınız. Kodlama İnternet siteleri 2 tipte hazırlanır, statik web siteleri ve dinamik web siteleri. Çünkü site için bir yönetim paneli hazırlama ihtiyacı ortadan kalkmış olur. Bu da size maliyette azalma olarak geri döner. Ancak statik web sitelerinin güncellenmesi, dinamik web sitelerinden çok daha zordur. Ve bir noktadan sonra keşke yönetim paneli olan bir site yaptırsaydım demek durumunda kalabilirsiniz. Tabi bu sitenin içeriğine ve güncellenecek alanlara bağlı olarak değişkenlik gösterir.Bu web sitesi basit HTML Kodları ile hazırlanabilir.
Adana’da web tasarım  alanında sizi en doğru şekilde temsil eden ve ihtiyacınız olan kurumsal web site hizmetlerini Adana Web Tasarım olarak en kalitelli özgün web tasarımları ve en uygun Web Tasarım Fiyatları ile siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.

[/accordion-item]

[accordion-item title=”Digital Küre’nin Web Tasarım Modülleriyle Büyümek !”]

Gaziantep ilinde Faaliyet Gösteren Web Tasarım Firması olarak Türkiyenin Her iline Hizmet Sunuyoruz ; Kurumsal Web Sitesi, E-Ticaret Sitesi/Online Satış, Haber Siteleri, Kişisel Bloglar, Firma Rehberi Siteleri, Ürün Tanıtım siteleri, İlan Siteleri, Bireysel İnternet Sitesi, Köy ve Dernek siteleri, Sanayi ve Kooperatif Siteleri’nin yanı sıra Kurumsal Kimlik, Sosyal Medya Takibi Google Adwords Reklamları , Google Haritalarına Kayıt, Google Firma Rehberlerine Kayıt, Google Analytics Ziyaretçi İstatistikleri, vb. Kurumsal Web Tasarım ve Google Hizmetlerini Muş bölgesinde sürdürmekteyiz..

[/accordion-item]

[/accordion]

Web Tasarım Hizmeti Verdiğimiz Örnek Çalışmalar

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?