Geri

Hakkari Web Tasarım

[accordion tag=h1]

[accordion-item title=”Neden Bir Web Siteniz Olmalı ?”]

Günümüzde internet, en yaygın iletişim aracı. Bugün 7’den 70’e herkesin elinde bir akıllı telefon-tablet ve bilgisayar bulunmakta. Hal böyle iken, bu kadar geniş kitlenin bulunduğu bir mecrayı sadece iletişim aracı olarak değil, reklam için de en iyi platform olarak düşünebiliriz.

Bir afiş-broşür bastırarak, bastırdığınız adet kadar insana ulaşabilirsiniz. (ellerinden avuşturup atmadıkları sürece) Ancak bir web sitesi ile limitsiz insana ulaşma şansına sahip olabilirsiniz. Günümüzde neredeyse her işletmenin, firmanın hatta kişilerin kendi adlarına ait siteleri olduğunu düşünürsek, web sitesine sahip olmamak bir eksiklik olarak görülebilir.

Firmanızın artık net aracılığı ile ürün ya da hizmet satışı yapmasını istiyorsanız kitleler tarafından hem bilinmek hem de tercih edilmek yolunda adımlar atmanız gerektiği aşikardır. Bunu en hızlı bir biçimde sağlamak ve güven dolu bir destek almak istediğiniz de Gaziantep web tasarım çalışmalarınızı işinin ehli çalışanlarımıza bırakabilirsiniz. Hayal ettiğiniz gibi bir siteyi kurmaya ait tecrübemiz ve daima kendini yenileyen anlayışımızla sizleri de memnun kılacağımız sözünü vermek isteriz. Milyonlarca aktif kullanıcının ve dolayısıyla hedef kitlenin olduğu bu sektörde kişilerin size güven duyması en önemli kriterdir. Bunu da ancak elde edeceğiniz kurumsal kimlik değeri ile gerçekleştirebilirsiniz. İşte biz tam da bu bağlamda size yardımcı olacak bir merkeziz.

[/accordion-item]

[accordion-item title=”Web Sitelerinin Önemi?”]

  • Profesyonel Görünüm : Bugün bir web sitesine sahip olmak, sizi yenilikçi ve daha profesyonel bir görünüme kavuşturacaktır.
  • Ekonomik Reklam : Web siteleri, uygun maliyetle yapılabilecek en iyi reklamdır.
  • Güven ve İtibar : Müşterilerinizin güven ve itibarını kazanmak için web sitenizin olması çok önemlidir.
  • Kolay İletişim : Ziyaretçileriniz telefon-fax-adres gibi bilgilerinize kolay ulaşır.

[/accordion-item]

[accordion-item title=”Etkisi Tartışılmaz Pazarlama Metodları “]

E ticaret sitenizin yönetiminin artık sorunsuz işlemesi de bizimle olasıdır. Satacağınız ürünün hangi kitlelere nasıl ulaşması gerektiğini çok iyi bildiğimizi iddia ediyoruz. Profesyonel ve uzman olduğumuz dijital pazarlama başlığında ne gibi farklılıkları sunduğumuzu da kısa süre sonra görebilirsiniz. Kurumunuz ve firmanız için net ortamında gereken her türlü desteği size özel olarak hazırladığımız fiyatlarla temin edebilirsiniz. Bizde karar kılmadan önce dilerseniz bazı ünlü referanslarımıza da bakabilirsiniz. Sitemiz bünyesinde soru cevap bölümünde sürecin tüm aşamalarından haberdar olma şansını da es geçmemelisiniz. Gaziantep merkezli ve tüm ülkeye yayılan kusursuz sitenin mimari olmak adına sizleri bekliyoruz. Vakit kaybetmeyin ve harika bir web sayfasının temelini hemen şimdi atın.

Ağızlardan düşmeyen bir söz var “Web Siteniz Şirketinizin Aynasıdır”.  %100 doğru bir söz ama bize göre yetersiz bir tanım. Bize göre Web Siteniz Şirketinizden 1 adım daha önde, çünkü her şirketin bir açılış ve bir de kapanış saati vardır, ama bir web sitesi daima açıktır!

Digital Küre hiç kapanmayan şirketinizin gereksinimlerini analiz ederek web tasarımınızın temellerini oluşturur. Sonra kurumsal kimliğinize uygun bir mimari ile web sitenizin değerini yükseltir.

Ardından ince dokunuşlarla web tasarımını renklendirerek dekorasyonunu tamamlarken profesyonel metin yazarları ile içini doldurur.

Bu kadar da yetmez, Hakkari’de web sitenizin ara sokaklarda izbe unutulmuş gözden uzak kalmasına dayanamaz ve herkes onu görsün ona ulaşsın diye Google, Yandex, Bing, Yahoo gibi ana caddelerde SEO çalışmaları ile sizi en göze çarpar hale getirir.

[/accordion-item]

[/accordion]

Web Tasarım Hizmeti Verdiğimiz Örnek Çalışmalar

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?