Geri

Kaliteli Web Tasarım Firması Nasıl Olur?

Gaziantep merkezli dijital reklam hizmetleri veren reklam ajansımız özellikle web tasarım hizmetleri alanında kaliteli web siteleri oluşturmaktadır.Kaliteli web tasarım şirketi hangi özellikleri barındırmalı sorusunu sorar ve irdelersek doğruları çabuk görme olanağına çabuk erişiriz. Kaliteyi bünyesinde barındıran dijital reklam ajansı Digital Küre web ajansında gözlemlenmesi muhakkak olan kalitenin alametlerini birlikte gözden geçirelim.

Kaliteli Web Tasarım Şirketi Nasıl Olmalıdır ?

Web Tasarım’da Kalitenin en önemli birinci şartı güvenilirlik bunun alametiyse iş yapacağınız şirketin kullandığı yazılımların %100 lisanslı olmasıdır. Bu lisanlardan bahsedecek olursak web arayüz işlemleri için kullanılan Adobe Photoshop, Sketch, Adobe Illustrator gibi web arayüz çizim programları lisanslı olmalıdır. Bunun dışında kod yazmak için editörlerden bahsedece olursak en çok yaygın kullanılan Adobe’nin Dreamwever programında da lisans olması gereklidir. Çalışmayı düşüneceğiniz kişinin şahıs değil şirket olması yararınıza olacaktır. İleriki süreçte bi sorun bi sıkıntı ile karşılaştığınızda karşınızda tek muhatap yerine kurumsal bi yapı ile karşılaşmak işlerinizin aksamaması için önemli bir unsurdur.

Birliktelik göstereceğiniz web tasarım ajansı yaptığı işin faturasını kesmeli, devlete ödeyeceği vergiden kaçmamalıdır. Faturasız çalışılan web tasarımcılardan uzak durulması gerekmektedir. Fiyat araştırması esnasında telefonla aradığınızda üstünkörü fiyat bilgisi vermek yerine ziyaret edip çalışmayı projelendirmelidir. Fiyat teklifini sunmanın peşinden arayıp teklifin ulaştığını sorgulaması işinizi tamamladıktan sonraki süreçte yardıma ihtiyaç duyduğunuzda probleminize nasıl ilgi göstereceğinin kesinlikle önemli göstergesi olacaktır.

Çalışacağınız web tasarım şirketi kaliteli ve güvenilir referansları bulunan şirket olmasında fayda göreceksiniz.Daha önceki çalıştığı firmaların yapılan web tasarımlarına bakılmalı ve çalışmadan önce bu gibi önemli faktörlere göre ayırt edilmelidir. Ayrıca hatırlatalım; web siteniz yayına girdikten sonra o şirketle defalarca muhatap olacaksınız. Kimi zaman web sitesini güncellemek gerekecek, yazılım sorunuyla karşılaşıp kaynak kodlara müdahale edilmesi zorunluluğuyla karşılaşırsınız.

Karşılaşabileceğiniz kötü durumlarda duyabileceğiniz muhtemel söylem sitenizi yeniden yapalım cevabı olur ne yazıkki… Hiç aklınızdan çıkarmamanız gereken bir durum vardır ki oda bir yazılımcının yaptığı yazılımı diğer yazılımcının anlaması müdahale etmesi çoğunlukla sıfırdan yazılım yapmaktan zahmetlidir. Kurumsal firmanızın web sitesini defalarca yaptırmak mecburiyetinde kalmak sizi gereksiz yorgunluklara ve ekstra maliyetlere sevkedecektir. Web tasarım yapan firmalarda sizlerin karşılaşabileceği, bizimse müşterilerimizle ilk tanışmamızda dahi sıkça karşılaştığımız sorunlardan bahsetmek gerekirse, profesyonel web tasarım şirketinden hizmet almalısınız sorusunun cevabını birlikte bulabiliriz.

Web Tasarım hizmeti bitmeden web tasarım hizmet faturasının tümünü baştan istedi verdik şahsa ulaşamıyoruz, telefonunu açmıyor vs. maillerimizde sorun var web tasarım yapan kişiye ulaşamıyoruz. Sayfamızı yaptırdık lakin yaptırdığımız kişi başka işe girmiş web işlerini bıraktığını söyledi. Sayfamızda bulunan güvenlik açıklarından dolayı virüs bulaştı hosting firması yayınını durdurdu. İnternet sayfasını yaptırdığımız kişi domain adını aldı; domain uzatma zamanımız geldi ancak bilgileri kendisinde bile yok, siteye erişilemiyor. Baştan ucuz fiyat vermişlerdi fakat güncelleme talebinde bulunduğumuzda yüksek fiyat talep ettiler.

Yukarıda bahsettiğimiz can sıkıcı durumlar ve  problemler alelade kişilerden veyahut firmalardan alacağınız hizmette yüksek oranda karşılaşacağınız rutin sorunlar  olacaktır. Ucuza kaçmayıp fiyat performans dahilinde işinizi profesyonel web hizmetleri üretebilen firmalara emanet etmelisiniz. Karar kılacağınız web tasarım ajansı ziyaret edip sergiledikleri yaklaşımı, işlerine gösterdikleri saygıyı, şahsınıza sergileyeceği samimiyeti bizzat tecrübe edin. Kaliteli web tasarım çözümleri profesyonel web tasarım hizmetleri verecek kapasitede ajansların hizmetinden çıkar!

Firmalara özelliklede web tasarım ajansımızın Gaziantep’te olması münasebetiyle Gaziantep’te Web Tasarım hizmeti almak isteyen müşterilere daha kaliteli hizmet sunmakta ve hizmetimizin kalitesini günden güner artırmaktayız.

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?