Geri

Sosyal Medyalarınızı Yönetirken Nelere Dikkat Ediyoruz ?

Sosyal Medya insanların birbiri ile bilgi alışverişinde bulunduğu bilgi verirken aynı zaman da bu bilgiyi fotoğraflar, videolar, sesler gibi etkileşim araçlarıyla destekleyerek odak noktalarına ulaştığı bir mecradır. İnternet ilk çıkış yıllarında tek taraflı iletişim aracıyken artık günümüzde geliştirilen uygulamalar ve yazılımlar ile tüm dünyayı gözlerimizin önüne seren bir teknoloji haline geldi. Sosyal medya ile kullanıcılar aynı zamanda siteler, uygulamalar vb. platformlar ile de iletişim içerisindeler. Sosyal medya platformlarında fotoğraf, video, ses gibi kişisel dosya paylaşımı yapan kullanıcılar artık internet dünyasında yaratıcı konumuna geldiler.

Sosyal Medya Yönetimi

Artık günlük yaşamın önemli bir parçası olan sosyal medya doğru kullanıldığı takdirde kullanıcıları için büyük bir avantaj olarak kazanç sağlama kapısıdır. Kazanç sağlamanın yanında popülerlik ve reklam işleri yapmanıza da olanaklar sağlar.

Günde ortalama 1.5 milyar insan farklı farklı sosyal medya platformlarında bulunuyor ve paylaşımlar yapıyor.

Doğru Adres

İşin uzmanı yöneticilere emanet edilmiş bir sosyal medya hesabı ile işlerinizi çok daha hızlı bir şekilde büyütebilirsiniz. Firmamız üzerinden alacağınız sosyal medya yönetim hizmeti ile içerik yönetimi, rakip analizi, hedef kitlenin belirlenmesi ve reklam kullanımı gibi konularda uzman ekibimiz yardımı ile rakiplerinizin çok önünde yer alacaksınız.

Strateji Planı

Sektörün isteklerine, rakiplerine, iş analizine ve pazarlama yöntemlerine göre hazırlanan bir stratejik plan dâhilinde siz ve ekibimizle yapılacak olan marka analizi sonunda nasıl bir yol izlememiz gerektiğine karar veririz.

Firmanın hali hazırda var olan sosyal medya hesaplarının incelenmesi de işimizin bir parçasıdır. İnceleme sonucunda vardığımız karara göre takipçi artışı ve paylaşım planlamaları yaparak daha fazla kitleye ulaşmanızı sağlarız.

Aktif insanlardan oluşan yoğun bir pazar olarak değerlendirebileceğimiz sosyal medya, doğru yöntemler ile kullanıldığında hedeflere ulaşmak için en doğru araç olacaktır. Sizlerle birlikte belirleyeceğimiz stratejik plana göre hareket ederek sizlerinde bu yoğun pazarda yer almasını sağlayacağız.

Verdiğimiz hizmetlerde diğer bir önemli nokta ise hazırladığımız raporlardır. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak hazırlanan raporlarda aktif olarak yönetilen sosyal medya hesaplarınızın nabzını tutabileceksiniz. Bu raporlar dâhilinde daha iyiye ve daha ileriye gitmenin yolları ortaya çıkacaktır.

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?