Geri

Opia İnovasyon Sağlık ve Medikal San. ve Tic. A.Ş.

Opia İnovasyon Sağlık ve Medikal San. ve Tic. A.Ş. medikal ürünler tasarlamak ve üretmek üzere kurulmuştur. Opia, tek kullanımlık steril ve nonsteril sağlık, hijyen ve koruyucu malzemeler; steril ameliyat bohçaları, steril cerrahi önlük, steril örtü ve steril cihaz kılıfları, non steril hasta ve personel, ziyaretçi koruyucu kıyafetler üretmektedir. Sağlık sektörüne yönelik olarak üretilen bu ürünlerimiz haricinde aynı zamanda Endüstriyel sektöre de; Asbest Tulum, Baret, Gözlük vb. gibi ürünleri de üretmekteyiz.
“Koşulsuz Müşteri Memnuniyetini” ve aynı zamanda “Yüksek Kaliteli Ürün Üretmeyi” ilke edinmiş olan Opia, kendi bünyesinde bulunan cerrahlar, doktorlar, laborantlarla birlikte ürünlerin doğru tasarımı ve geliştirilmesi amacıyla yaptığı klinik çalışmaları ve ürünlerin doğru kullanımı için verdiği eğitimleri ile her zaman müşterilerinin çözüm ortağıdır. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmekte ve tüm proseslerini sürekli güncellemektedir. Hedefimiz hasta ve sağlık personelinin güvenliğini arttırırken, sağlık hizmetlerinin maliyetini düşürmektir. MDR-CE, FDA, ISO 9001:2005 ve ISO 13485 kapsamında steril alanda şartlandırılmış hijyenik ortamda üretim yapmaktadır. Üretim için gerekli olan CE standartlarına uygun belgelerini almıştır. Yeni teknolojik makineler ile el değmeden üretilen cerrahi bohçalar, kullanıcı taleplerine göre paketlenip steril edilmektedir. Geniş bir ürün çeşidine göre ayarlanmış üretim bantları kurulmuştur. Sterilizasyon işlemi kendi bünyesinde tüm kontrol testleri kendi laboratuvarında günlük olarak tetkik edilmektedir. Ayrıca uluslararası laboratuvarlarda doğrulamaları gerçekleştirilmektedir.

Samet AVCI
Samet AVCI
Merhaba, benim adım Samet AVCI. Gaziantep'te yaşıyorum ve 16 yaşındayım. Digital Küre Reklam Ajansı'nda web tasarımcı olarak çalışıyorum. Bu işte bulunmaktan oldukça heyecan duyuyorum ve kariyerime erken yaşta başlamak benim için büyük bir fırsat. Web tasarımı, dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte önemli bir hale geldi.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?