Geri

E-Ticaret ve Web Tasarımı

E-Ticaret demek siz yokken de para kazanabileceğiniz bir iş yerinizin olması demektir. Bir iş yerinin para kazanabilmesi için kaliteli olması ve de kaliteli bir vitrine sahip olması gerekir. E-Ticarette ki vitrininiz size özel hazırlanacak web siteniz ve bu sitenin arayüzüdür. Müşterileri ilk olarak arayüzle etkilemeli ve onlara kolay bir kullanım sağlamalısınız.

E-ticaret sitelerinde müşterilerinize güven vermeniz çok önemli bir konu olduğu için öncelikle sitenize gelen ziyaretçiler ödeme konusunda yada ürün doğruluğu konusunda size şüpheci davranmamalıdır. Bu da ancak iyi bir tasarımla olur. Web siteniz de satmayı düşündüğünüz ürünlerin de tasarımları en iyi şekilde yapılmalı ki ziyaretçiler alacakları ürünü doğru bir şekilde tanıyabilsinler. Öncelikle kullanım kolaylığı sağlamalı ve sitenizde gerçeğe uygun görseller ve metinler kullanmalısınız.

E-ticaret sektöründe yapılması düşünülen her proje başarılı olmayabiliyor fakat iyi bir web tasarımla bunu başarmak mümkün. E-ticaret tasarımları özgün ve yaratıcı olmalıdır ki satışı gerçekleştirilecek ürünler müşterinin dikkatini çekebilsin. E-ticaret sayesinde hiç kapanmayan bir dükkanınız var olduğunu düşünün ve uyurken bile para kazanabilirsiniz.

E-ticaret devamlılığını sürdürmeyi düşünen küçük ölçekli işletmeler içinde büyük gelir kaynağı sağlayabilecek nitelikte bir girişimdir. E-ticaret projeleriyle büyük kazançlara imza atan şirketler günümüz de karşımıza çıkmaktadır.

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?