Geri

Gaziantep Oto Kiralama Firması

Gaziantep oto kiralama firmaları arasında kalitesi ve temiz araçları ile yıllardan beridir Gaziantep halkına ve şehirdışından, yurtdışından şehrimize misafir ettiğimiz vatandaşlara araç kiralama hizmeti veren İremtur Rent A Car firması kurumsal web tasarım ve dijital pazarlama sürecini ; özellikle Google’da bulunulabilir olmak için alınması gereken “Seo” hizmetinde Digital Küre’yi tercih etti.

Google harita gibi en çok kullanıcıların kullandığı ortamlarda güzel yorumları ile daha fazla müşterilerin tercihi olan İremtur Oto Kiralama günden güne dijital imajını düzeltiyor ve daha fazla müşteriye hizmet vermek için kolları sıvıyor. Tabi burada Digital Küre Ekibine çok şey düşüyor  Yapılan her güzel yorum , her memnun müşteride bizi kesinlikle mutlu ediyor.

Peki İremtur Rent A Car Nasıl Bir Araç Kiralama Firmasıdır ?

En iyi fiyat garantisi ile  hizmet veren İremtur Rent A Car geniş bir araç filosuna sahiptir. Özellikle bireysel bunun yanı sıra kurumsal  araç kiralama işlemleri sırasında tercih edebileceğiniz köklü bir firmadır. Müşteri istekleri doğrultusunda araç talebinde bulunmaktadır  . Araç kiralama firması bünyesinde 130 aracı aşkın araç modeli bulunmaktadır. Araç kiralamanız için 21 yaşını doldurmuş olmanız ve en az 1 yıllık B grubu ehliyetine sahip olmanız gerekir. 21 yaşını doldurmuş olmayan sürücülerden genç sürücü ücreti alınmaktadır . A.B,C,D,E,F grubundaki araçları kiralayabilmek için 21 yaşında olmanız gereklidir.

Gaziantep Rent A Car firmaları arasında müşterinin memnuniyeti ile birebir ilgilenen ve sorunları çözüme kavuşturmak için kolları sıvayın ve kaybedilen her bir müşteri bir vücudun organına zarar vermiş hissiyati ile gözetilen araç kiralama firması olan İremtur Rent A Car, görüş ve önerileriniz konusunda hassas davranmaktadır.

Digital Küre ekibinin hazırladığı profesyonel web sitesinde güncel araçları görebilir gününe göre fiyatları detaylandırabilir iletişim adresleri aracılığı ile ister beğendiğiniz aracı kiralayabilir veya bilgi alabilirsiniz. Mobil uyumlu web sitesi sayesinde web sitesini çok rahat kullanabilir istediğiniz her bilgiye anında ulaşabilirsiniz.

İremtur Rent A Car’ın web sitesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?