Geri

Trabzon Web Tasarım

[accordion tag=h1]

[accordion-item title=”Firmanız için Web Tasarım Hizmeti Almak Neden Bu Kadar Önemlidir ?”]

Gaziantep ilinde Faaliyet Gösteren Web Tasarım Firması olarak Türkiyenin Her iline Hizmet Sunuyoruz ; Kurumsal Web Sitesi, E-Ticaret Sitesi/Online Satış, Haber Siteleri, Kişisel Bloglar, Firma Rehberi Siteleri, Ürün Tanıtım siteleri, İlan Siteleri, Bireysel İnternet Sitesi, Köy ve Dernek siteleri, Sanayi ve Kooperatif Siteleri’nin yanı sıra Kurumsal Kimlik, Sosyal Medya Takibi Google Adwords Reklamları , Google Haritalarına Kayıt, Google Firma Rehberlerine Kayıt, Google Analytics Ziyaretçi İstatistikleri, vb. Kurumsal Web Tasarım ve Google Hizmetlerini Muş bölgesinde sürdürmekteyiz..
Gaziantep’te web tasarım alanında bir araya getirdiğimiz uzman kadro eşliğinde, hazırlanması en zor olan ve diğer firmalar tarafından aylar süren çalışmalardan sonra oluşturulan elektronik ticaret sayfalarını, bilgi birikimimiz sayesinde hızlı ve kaliteli bir şekilde hazırlamaktayız. Müşterilerimizin hazırlanması için talepte bulundukları sayfaları oluşturmakta, hazırlamakta, kullanıma açık hale getirmekte ve sayfa sahiplerine sitelerini teslim etmekteyiz. Kurumumuz tarafından bilişim sektörünün her alanında insanlara hizmet vermekte ve girişimcilere destekçi olmaktayız.

[/accordion-item]

[accordion-item title=”Trabzon’da Digital Küre Web Çözümleriyle Büyümek !”]


Firmamızı yakından ve uzaktan tanıyan herkes iyi bilirler ki firmamız, Trabzon’da web tasarım denildiği zaman, tasarım firmalarının öncüsü olarak akla gelen ilk kurumdur. Öncü olmanın vermiş olduğu avantajlarla birlikte birçok farklı konuda diğer firmaların önüne geçmiş durumdayız. Her zaman istenilenin üstünde bir başarı ve çalışma sergilediğimiz için, kurumsal web tasarım denildiği zaman Türkiye’de ilk tercih edilen ajans olmak bizler için gurur vericidir.
Yapmış olduğumuz çalışmalar sayesinde ülke ekonomisine büyük oranda katkı sağlamaktayız, hemde birçok farklı alandaki işletmeleri çalışma ortaklığıyla büyütmekteyiz. Amaçlarımızdan bir tanesi, elektronik ticareti Türkiye’de en dip köşelere bile taşımaktır. Böyle bir amaç gütmemizin sebebiyse, elektronik çağda bir adım bile olsa insanları ileriye taşıyabilmektedir. Ekibimizin sergilemiş olduğu üstün başarılar ve ileriye dönük projeler sayesinde, firmamız çeşitli alanlarda başarı belgeleri, madalyası ve ödülü almıştır.

[/accordion-item]

[/accordion]

Web Tasarım Hizmeti Verdiğimiz Örnek Çalışmalar

https://youtu.be/5ucHmTd4Sxk
Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?