Geri

Gaziantep Web Tasarım ve Sosyal Medya Ajansı

Dijital Pazarlama Faaliyetlerinde Doğru Adımlar

Pazarlama alanında hemen hemen her çalışmanın internet ortamına taşınması ile birlikte üç kişi ile başlayan serüven her geçen gün büyüyen bir yapıya dönüşmüştür. Gaziantep web tasarım olarak sunmuş olduğumuz hizmetlerimiz her gün binlerce ziyaretçinin uğradığı ve verimli yapısı sayesinde işlemlerini kolayca yaptığı alanlardır. Bir web sitesi yapılan işin kimliği niteliğini taşır. Yapılan iş ne ise onu anlatan, nasıl yaptığını anlatan, çalışma saatlerini ve iletişim bilgileri gibi daha pek çok bilgiyi sunan bir yapıdır. Bu yapıyı tasarlama esnasında bütün veriler doğru bir şekilde yerleştirilmesi işleminin deneyim ve farklı bakış açıları ile tasarlanarak etkili hale getirilmesini sağlıyoruz.

Sosyal Medyanın Gücü

Sadece web sitesi olarak hizmet vermekle kalmayan firma sosyal medya takibi için de çalışmalar yapıyor. Minik bir arama motoru olan sosyal medyaya ürün görselleri ile donatılmış bir hale getirmek ürünlere olan ilginin artması nedeni ile çok önemlidir. Bu amaçla çekilen endüstriyel fotoğrafların bizzat çekimini gerçekleştirerek yüklenmesi ile ilgili süreci bizzat tamamlıyoruz. Bahsi geçen endüstriyel fotoğraflar yapılan işin kaliteli görsellerinin takipçiler ile buluşturulması demektir. Buluşturulan bu görsellerin sürekli aynı açılardan değil farklı açıları ile çekilmesi, fotoğraf kalitesinin yeterli olması, paylaşım yapılırken sadece bir fotoğraf ile değil bir kaç kelime ya da bir kaç cümle ile verilmek istenen mesaj hakkında düzgün kelimeler ile bir anlatım yapılması önemlidir.

Kyiv, Ukraine – September 5, 2019: A paper cubes collection with printed logos of world-famous social networks and online messengers, such as Facebook, Instagram, YouTube, Telegram and others.

Görsel Oldukça Önemli

Sosyal medyada bu tür çalışmalar yapmak firmanın tanınması için çok büyük bir önem taşır. Sosyal medya uzak kelimesini ortadan kaldıran bir unsurdur. Aradaki çizgileri ustaca silen sosyal medya her kesimden iş almanın en büyük yoludur. Biz firma olarak işini yaptığımız her bireyin ya da kurumun daha iyi çalışabilmesini ve daha çok kazanabilmesi için tanıtımlar yapıyoruz.

Dijital pazarlama alanında görsellerin gücünden yararlanarak fotoğraf çekimleri için kullandığımız cihazların görsel kalitesinin yüksek olmasının firmanın etkili olmasının bir yolu olduğunu bildiğimiz için profesyonel bir fotoğraf çekimi hizmeti veriyoruz. Daha önceden bir web sitesi var ve düzenleme isteniyor ya da sosyal medyada tanınmak isteyen kişilere destek verdiğimiz gibi sıfır web sitesi kurulumlarını da özenle yapıyoruz.

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?