Geri

Google Harita Kaydı Neden Çok Önemlidir ?

Google Map, aradığınız yerin nerede olduğunu size harita üzerinde gösterilmesini sağlar. Bu, hem internet kullanıcıları hem de işletme sahipleri açısından oldukça önemlidir. Pazarlama sektöründe yer alıyorsanız ve daha çok müşteriye ulaşmak istiyorsanız, o zaman sizin de Google haritalarına ihtiyacınız olacak. Satışınızı yaptığınız ürün için, satışın gerçekleştiği yere kullanıcılar, Google haritalar sayesinde çok daha kolay bir şekilde ulaşacaktır. Google Map kullanan bir işletme ile kullanmayan bir işletme arasında fark vardır. Örneğin, bir pizzacı arayan bir internet kullanıcısı, Google haritaları ile daha hızlı bir şekilde ulaşabileceği işletmeyi tercih edecektir. Pazarlama sektörü için artık vazgeçilmez bir özellik haline gelen bu haritalara, işletmenizin sitesinde mutlaka yer vermelisiniz. Böylece sizi arayan müşterilerin, size çok daha kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlayacaksınız. Birçok internet kullanıcısı, Google haritalarından bulamayacağı bir yere gitmeyi tercih etmiyor. Örneğin cilt bakımı yaptırmak isteyen internet kullanıcılarına, güzellik merkezi olan iki işletmeden hangisini tercih edeceklerini sorduğumuzda, büyük bir çoğunluğu adres bilgilerine daha kolay ulaşabilecekleri işletmeyi tercih edeceklerini söylüyorlar.

Google Map’in Avantajları

Google’ın sunduğu hizmet ve yenilikler günden güne artarken, siz de bu teknolojik yeniliklerden mutlaka yararlanmalısınız. Özellikle, sektör ne olursa olsun bir ürün satışı gerçekleştiriyorsanız, size ulaşmak isteyen kullanıcılar, adres tarifi için mutlaka haritalara ihtiyaç duyacaklar. Bu sayede, size ulaşmaları da daha kolay olacak. Müşteri portföyünüzü genişletmek ve işletmenizin kalitesini arttırmak için, sizin de Google Map ve bununla beraber Google Places ve Google Local Business Center’a ihtiyacınız olacak.

Google Local Business Center Nedir?

İşletmeler için Google tarafından oluşturulmuş bir dizin olan Local Business Center sayesinde, müşterilerinizin sizin hakkınızda daha çok bilgiye sahip olmalarını sağlarken, bir yandan da işlerini kolaylaştırmış olursunuz. Firma ismini, harita bilgilerini, çalışma saatlerini, ödeme yöntemlerini, telefon ve e-mail gibi bilgilere daha kolay ulaşılmasını sağlayan bu dizin, tüm bunların yanında hizmet şekliniz, videolarınız ve fotoğraflarınız gibi birçok bilgiye ulaşılmasını kolaylaştırmaktadır.

Google Places Nedir?

İş dünyasına sunulan son yeniliklerden biri de Google Places. Her pazarlama ve işletme sahiplerinin mutlaka bulunması gereken yer olarak söyleyebileceğimiz Google Places, kalıcı başarıların sırrını da içinde barındırıyor. Küçük ve orta ölçekli işletmenizi daha büyük bir işletme haline getirmek ve pazarlamanızı daha geniş bir kitleye sunmak istiyorsanız, siz de buradaki yerinizi alın.

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?