Geri

Kurumsal İşletmelere Eksiksiz Web Tasarım Çözümler

Günümüzde üretim ve tüketim ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan firmaların yaşadığı büyüyememe sorunları ve ileriye dönük çalışmalarda kısır kalmaları onları büyük bir yükün altında bırakarak çağın dışına iterek büyük iflas boyutlarına getiriyor. Bunun aksine kendisini sürekli geliştiren büyüme hedefi olan ve reklama yatırım yapmayı boş harcama olarak göremeyen firmalar yükselişe geçmektedirler. Şüphesiz günümüz trendi olarak da reklamın en bilinir hali web sitesidir büyümeyi hedefleyen ve kendisine bir ufuk çizgisi koyan firmalar tasarım ve dizayn açısından oldukça verimli web sitelerine sahiptirler çünkü web sitesinin kalitesi işletmenin prestijli olduğunu gösteriyor. Günümüzde internet kullanımının bir hayli arttığını düşünürsek, internetin büyük bir pazar halini aldığını da düşünebiliriz. Bu açıdan web tasarım firmalar ve şahıslar için vermiş oldukları hizmetleri ve pazarladıkları ürünleri bu pazara sokmaları için çok önemli bir rol oynamaktadır. Profesyonelce hazırlanmış bir web sitesi, geniş kitlelere hitap eder ve arama motorlarında üst sıralarda çıkarak hedeflediği sonuçlara ulaşır. Web sitesi ait olduğu firmayı en iyi şekilde tanıtarak müşterilerinin ve müşteri adaylarının firma hakkında bilgi edinmesini sağlayarak yeni müşterileri firmaya kazandırmayı amaçlar. Profesyonel web tasarım görselliği ve içeriği internet kullanıcısına daha sağlıklı yansıtılabilen, internet müşterisini daha iyi değerlendirebilen ve bir web sitesinin hızlı ve stabil çalışabilmesine izin veren özelliklere sahip olmalıdır.
Pe ki kurumsal bir Web Sitesi olmalıdır?

-Web tasarım firmanın kurumsal kimliği ile uyumlu olmalı.

-Web tasarımının grafik ve text içeriği aynı dili konuşan tutarlı bir tasarıma sahip olmalıdır.

-Web tasarım ilgi çekebilecek ve amacınıza hizmet edebilecek bir yapıda olmalıdır

-Arama motorlarında kolay indexlenecek şekilde kodlanmış olmalıdır.

-Bir web sitesi içerik ve görsel unsurları güçlü, ziyaretçisini sıkmayacak, kolay anlaşılır ve kullanılır olmalıdır.

-Esas olan, kullanıcıya ürün ve hizmeti en kısa yolla ulaştırmaktır. Bu nedenle sitenin hızını düşürecek abartılı animasyonlar, bekleme süreçleri, video ve ses objeleri, kullanımı zor menuler tercih edilmemelidir.

-Web tasarım firma ile ziyaretçiler arasında etkileşim kurabilmeli.

-Web tasarım sitenin hızlı açılmasını kolaylaştıracak şekilde yapılmalı. -Web tasarım özgün ve anlaşılır olmalı.

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?