Geri

Bir işletmenin neden bir web sitesine ihtiyacı vardır?

Globalleşmiş firmalar dünyanın dört bir yanına satış yapan insanlar ve büyümekte olan birçok firmanın bulmuş olduğu ortak noktalardan birisi de şüphesiz donanımlı bir web sitesidir. Bu alanda uzmanlaşmış şirketler ve şirket olma yönünde ilerleme kaydeden web tasarım uzmanlarıyla çalışıldığı takdirde bulunduğunuz sektörde yaşamış olduğunuz yükseliş gözlerden kaçamayacak kadar fazla olabilir. Her sektörde reklam hayati bir önem taşımakta ve bu önemin farkına varmanız için hala geç olmayabilir. Dünyanın ilerlemekte olduğu yolda ki tabelalara bakacak olursak karşımıza çıkacak kelimeler bilim ve teknoloji olacaktır hepimizin farkında olduğu üzere teknoloji modern dünyanın bizlere sunmuş olduğu en büyük hizmetlerin başında geliyor.  Akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar, notebook ve masaüstü bilgisayarlar aracılığı ile internet üzerinden dünyanın dört bir yanında ki bilgilere video ve görsellere ulaşmak artık çok kolay eğer internette işletmenize bir websitesi açar ve sürekli etkileşim halinde olmasını sağlarsanız günümüz şartları içerisinde başarıya ulaşmanız daha rahat olacaktır.

Öncelikle yükselmek amacıyla kurmuş olduğunuz web sitesinin  veri tabanı, tasarım ve uzantılarının gelişmiş seviyede olmasına dikkat edin çünkü nasıl ki müşteri bir mağazaya girdiği zaman mağazanın raflarına ve dekoruna önem veriyorsa internette gezinen müşteriler de sitenizin tasarımına ve sitenize koyduğunuz uzantılara önem veriyor. Ürünlerin ya da hizmetin en açık şekilde ifade eden imajları ağırlıklı olarak ana sayfada kullanın. Yüksek kalitede imajlar ve video kullanımı ile web sitenizin rakiplerinizin sitelerinin önüne geçmesini sağlarsınız. Eğer web siteniz de ürün satışı yapacaksanız anlaştığınız web tasarım firmasıyla bu konuda iş birliği yapmalı ve müşteri ile alıcı arasında ki kompaktı güvenilir ve sağlam bir şekilde kurmalısınız. Bunun için kullanabileceğiniz çeşitli yöntemler var. Örneğin, Paypal gibi bir üründen de faydalandığınız bir sistem oluşturarak müşterilerin basit bir form doldurmasını sağlayabilirsiniz ya da biraz daha büyük bir yatırım yaparak web sitenize tamamen entegre bir e-ticaret mağazası oluşturabilirsiniz.

Web sitenizin içeriğini sürekli güncel tutmak müşterilerin şirkete daha yakın hissetmesini ve güven duymasını sağlar. Bir web sitesindeki sayfaların tamamının güncellenmesi gerekmiyor fakat bazı sayfalarda sürekli yeni ve son bilgilere yer vermenizde fayda var. Örneğin, bir blog ya da yeni ürünleri sergilediğiniz bir sayfa oluşturabilirsiniz. Böylece SEO açısından da sitenize katkıda bulunmuş olursunuz. Çünkü Google, içeriğini düzenli olarak güncelleyen web sitelerini ön sıralarda gösterir.

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?