Geri

Sanayi Firmasının Neden Bir Web Sitesi Olmalı ?

İnternet hızla gelişmekte ve bu gelişim esnasında web sitelerinin bizlere sağlayacağı katkılar hızla artmaktadır, interneti daha da gelişeceği bir gerçek olduğuna göre sitelerin faydalarının artmasıda kaçınılmazdır. Web sitelerinin yararlarından bir kaç örnek verecek olursak, birincisi ve en önemlisi reklamdır çünkü internet en ucuz reklam aracıdır, bir çok büyük şirket bunun farkına varmıştır ve bu yüzden firma sitelerinin yanında yeni çıkardıkları ürünlere ve hazırladıkları kampanyalara bile özel siteler hazırlatmaktadırlar ve televizyon reklamlarında ürünlerini ve kampanyalarını uzun bir şekilde anlatmak yerine sadece biraz bahsederek hakkında hazırlanan sitenin adresini veriyorlar ve merak eden siteye girerek istediği bilgiye ulaşabiliyor, bu durum reklam maaliyetlerini ciddi oranda düşürmektedir.Reklam haricinde ürün satmak içinde kullanılabilen siteler şirketlere yeni bir pazar açmıştır ve sadece ufak bir bölgede satış yapan küçük işletmeler bile interneti keşfederek Türkiyenin her yerine ürün pazarlayan firmalar haline gelmişlerdir.

Bir diğer katkısıda müşteri ile işletmeyi yan yana getirmesidir, eskiden sadece firmaya giderek veya telefonla halledilebilecek işler vardı, örneğin bir ürün hakkında merak ettiğiniz bir şeyi öğrenmenin tek yolu bu idi ve insanlar telefon ederek sormak yerine ürününüzü almaktan vazgeçebiliyorlardı, şuanda ise web sitelerine girdiğinizde sorulması muhtemel olan soruların cevaplarının hazırlanarak bir sayfada yayınlandığını görüyoruz ve bir çok sorunun cevabını buralarda bulabiliyoruz. Kısacası web siteleri müşteri ile işletmeleri bir araya getirerek iletişimi güçlendirmektedir ve sağlam kurulan bir iletişim firmalar için çok değerlidir. Eğer sizde ihracat yapan bir sanayi firması iseniz veya ihracat hedefiniz varsa Müşteri bulmak ve ürünlerini yurt dışına tanıtmak isteyen firmalar gibi, üretim kapasiteleri, kalite kontrol sistemleri, çalışılan firma referansları gibi konuların da yer alacağı iyi bir web sayfası oluşturabilir. Web sayfası hazırlandıktan sonra varlığınızı duyurabilirsiniz. Bu şekilde hem firmanızın ismi çok daha hızlı duyulacak hem de etkileşim halinde olduğunuz sürece Google’da arama yapıldığı zaman üst sıralar da kendinize yer bulabilirsiniz hem adınız duyulmuş  hem de ürünlerinizi dünya pazarına sunma fırsatınız olacaktır.

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?