Geri

Yandex Mail İmza Ekleme ( Resimli Anlatım )

Kurumsal veya bireysel olarak kullanılan ve bizimde müşterilerimizin bir kısmının kullandığı  Yandex Mail sisteminde web tarayıcısından nasıl resimli imza eklendiğini anlatacağımız bu yazımızdan sonra artık sizlerde maillerinize kurumsal veya bireysel imzanızı ekleyebileceksiniz.

Yandex Mail’e resimli imza nasıl eklenir?  Bireysel veya Şirket e-postaları ile işlerinizi takip ediyorsanız ve kullanılan mail sistemi Yandex Mail ise sorununuzun çözümü tamda bu yazıda.Peki yandex mail imzası nasıl eklenir, imza nasıl olmalıdır ? Adınız Soyadınız çalıştığınız şirket Logo’su , Telefon Numarası , Web Adresi ile Sosyal Media adreslerinizi Facebook , Twitter , İnstagram gibi Butonları ekleyebilirsiniz.

Yandex Mail’e web tarayıcısı üzerinden giriş yaptıktan sonra kutu üzeriden Sağ üst Köşe’de ( 1 ) tüm ayarlar butona basıyoruz açılan bölümde kişisel bilgiler , imza , resim ( 2 ) yazan kısıma giriyoruz. Daha sonra imza ve logo için bir örnek yazı belirleyelim. Mesela aşağıdaki gibi olabilir.

Örnek Mail İmza

Aşağıda imzalarınız penceresi gelmektedir. Bu kısım aracılığı ile ilk önce yazımı yazdım yani isim soy isim ve var ise notlarımı daha sonra Resim Ekle kısmına basıyoruz. Burada Görsel bir bağlantı resim link eklemek gerekecektir.

Hazırladığınız mail imzasını hizliresim.com‘a basit bir şekilde yükledikten sonra aşağıdaki ekran görüntüsünde bulunan resmin linkini kopyalıyorsunuz.

Yüklediğiniz resmin linkini kopyaladıktan sonra imza ekleme bölümünde resim ekle diyip hizliresim.com’daki kopyaladığınız linki yapıştırıyorsunuz.

Mail İmza ve Logo eklenti şimdi adrese bağla işaretliyoruz , imza ekle dediğimiz’de imza’mızı ilave etmiş oluyoruz. Bundan sonra gönderdiğimiz maillerin altında bu imzamızı ve yanıtlamak istediğimiz maillerde bile ekleyebiliriz.

Yanıtın hemen altına yerleştir veya tüm e-posta altında yerleştirebiliriz. Birden fazla imza oluşturabilir , e-posta yollarken bu birden fazla imza arasından istediğinizi seçebilirsiniz.

Yandex Mail Kurulumu ile ilgili Yararlı Bilgiler Sayfamızı incelediniz mi ?

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?