Geri

E-Ticaret

E -Ticaret elektronik olarak satış yapabildiğiniz bir departman olarak düşünülebilir. Günümüzün teknoloji ve dijital bir çağ olması sebebiyle siz değerli kullanıcıların çok fazla talep ettiği sanal mağazadır. 1995 yılından itibaren internet kullanımının artmasıyla yaygınlaşmıştır. Dünyada ve ülkemizde oldukça rağbet görmektedir. Firmalar, üreticiler ve satış yapmak isteyen herkesin E-Ticaret sitelerini açarak veya açılmış olan E-Ticaret Web Sitelerine verdikleri ilanlar ile dünyanın her yerine kolayca satış yapma imkanına ve tüm ürünlerinden müşterilerini haberdar edebilirler. Kullanıcılar ise almak istediği ürünleri mağaza mağaza gezip aramak yerine bu web siteleri aracılığıyla hiç yorulmadan güvenli bir şekilde 7 gün 24 saat hizmet alabilmektedir. Uzman ekip kadromuz ile siz değerli müşterilerimizin mağazalarını 7/24 açık tutmak isteriz.

E-Ticaret Sitesi Açmanın Firmaları Avantajları

  • E-Ticaret satışı yapmayan firmalar sadece bulunduğu alan içerisinde bilinir ve satışı o alana yaparken E-Ticaret satışı yapan firmalar bulunduğu bölgeyle kısıtlı kalmadan çok geniş bir satış ağına katılmış olur.
  • E-Ticaret sitesine sahip olamayan firmalar sadece mağazalarının açık olduğu sürelerde satış yaparken E-ticaret sitesine sahip olanlar 7/24 kesintisiz satış yapabilmektedirler.
  • Satıcılar açısından faydası ise dünyadaki interneti kullanan tüm alıcılara kolay ulaşım sağlanmasıdır.
  • Satış yaptığınız müşterilerinizin iyi yada kötü geri bildirimlerini görüp eksiklerinizi görme imkanınız vardır.
  • Normal bir mağaza açmış olsaydınız mağazanın kira, doğalgaz, elektrik ve su faturası gibi ekonomik bir gideriniz olmayacak daha düşük bir bütçeyle E-Ticaret ile yüksek kazançlar sağlayabileceksiniz.

Gördüğünüz gibi sizlere çok büyük avantajları olan E-Ticaret sitelerini siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. İlk defa yapıyor olmanız bile bir eksiklik değildir. Bilgi ve danışmanlık için Gaziantep Digital Küre Reklam Ajansı hizmetinizdedir.

Gaziantep’te E-Ticaret

Gaziantep’te e-ticaret, yatırımcıların ürünlerinin internet ortamında satılmasını sağlayan bir hizmet sayfası olarak belirtebiliriz. Bir firmanın internet sayfası üzerinden satış yapabilmesine olanak sağlayan, müşterilerine çeşitli konularda yardımcı olan ve yine müşterilerine kolaylık getiren bir hizmet sitesidir. Profesyonel ekibimiz, ticaret sayfası hakkında müşterilerinin bilmedikleri bütün konularda müşterilerine yardımcı olmakta ve sınırsız destek vermektedir. Müşterilerimizin yapmak istedikleri ticaret sitelerinin yazılımında ve tasarımında siteler için uygun bir çalışma yaparak internet üzerinden satış yapabilmelerine yardım sağlamaktayız.

Digital Küre olarak Gaziantep ve çevresinde müşterilerimize aktif ve kesintisiz bir şekilde, uzman kadro desteğiyle birlikte hizmet vermekteyiz. Uzman kadromuz tarafından oluşturulacak olan e-ticaret sitelerinde en önemli husus ticareti yapılacak olan ürünlerin, müşteriler tarafından kolay bir şekilde bulunmasını sağlamak ve sayfanın kolay kullanılabilmesi için olanak tanımaktır. Müşterilerimize e-ticaret hakkında ücretsiz danışmanlık vererek yardımcı olmaktayız. Ticaret sayfalarının kullanıcılar tarafından dikkat çekici bulunması gerekmektedir. Ve içeriklerin okunaklı bir şekilde tasarlanması, satış yapılmasın da, hem de sitelerin daha çok müşteri kazanmasında yardımcı olmaktadır.

Gaziantep’te e-ticaret çalışmalarımız sayesinde internet ortamına birçok farklı ticaret sayfası katılmıştır. E-Ticaret sayfaları yalnızca sahibine avantaj sağlamakla kalmaz aynı zamanda, kullanıcıların alacakları ürünler içinde fiyat bakımından daha iyisini ve daha kalitelisini bulmasını sağlayacaktır. E-ticaret sayfalarında kurumlar tarafından yapılacak olan indirimler ve kampanyalar sayesinde, ilerleyen zamanlar da siteler için daha çok kazanç elde etmesi mümkün olacaktır. Bilişim uzmanlarımız müşterilerimizin ticaret sitelerinin tasarımını, yazılımını, içeriklerinin okunaklı olmasını ve müşterilere aradığı ürünü daha kolay bulmasına yardımcı olmak için çalışmalar yürütecektir. Uzmanlarımız ticaret sitelerinin tasarımını ve yazılımını hazırladıktan sonra, müşterilerimizin sayfalara ürün yerleştirebilmeleri için bir web ara yüzüne ihtiyacınız olacaktır.

Gaziantep’te e-ticaret ekibimiz müşterilerimizin sitelerine uygun ara yüzünü tasarlayarak, profesyonel bir çalışma sergileyerek ve sitenin yazılımını yaparak yardımcı olmaktadır. İnternet üzerinden satacağınız ürünleri iyi tanımanız gerekmektedir. Ne kadar çok kullanıcıyı memnun bırakırsanız, ürün satışlarınız da o kadar çok olur ve gelişmenizde sizlere yardımcı olur. Uzmanlarımız sizlere danışmanlık da yapmaktadır. Sitenizin tasarımında, yazılımında ve içerikleri hakkında gerekli yardımı yapar ve yeterli bilgileri nasıl yapacağınız konusunda sizleri yönlendirir. Digital Küre olarak ülkemizde 81 ilde sizlere profesyonel bir ekip ile hizmet vermekteyiz. Ticaret sayfanız hazırlandıktan sonra ürünler koyulup, içerikler okunaklı bir şekilde eklenip ticaret sitenizi internet ortamına koyduktan sonra müşterilerin dikkatini çekecek ve müşterilere uygun olarak bir fiyat koyulması takdir de ürünlerinizin satılması konusunda sizlere yardımcı olmaktayız. İnternet ortamında daha çok rekabet içerisinde olacaksınız. Gaziantep’te e-ticaret, yapmış olduğunuz ticaret sitenizin aynı sektörde olduğunuz firmalardan fiyatı biraz daha düşük olması müşteri kazanmanıza ve gelişmenizde yardımcı olacaktır. Bu konu ticaret sayfasında çok gelişerek büyük bir firma olma şansınız da bulunmaktadır.

Samet AVCI
Samet AVCI
Merhaba, benim adım Samet AVCI. Gaziantep'te yaşıyorum ve 16 yaşındayım. Digital Küre Reklam Ajansı'nda web tasarımcı olarak çalışıyorum. Bu işte bulunmaktan oldukça heyecan duyuyorum ve kariyerime erken yaşta başlamak benim için büyük bir fırsat. Web tasarımı, dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte önemli bir hale geldi.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?