Geri

Adwords Reklamı

İnternet dünyasında işletmelerin öne çıkması için web sitesine ihtiyaçları vardır. Bu alanda yedi gün yirmi dört saat boyunca müşterilerine hizmet veren firma öncelikle işletmenin hedef kitlesini belirler. Ardından şirkete uygun bir marka yaratır. Dünyadaki yenilikçi fikirleri sistemine anında entegre eden firma müşterilerinin fikirlerini de ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir. Güneydoğuda Gaziantep web tasarım adı altında müşterilerine yüzde yüz memnuniyet sunmak için çalışmaya devam eden firmanın birçok hizmeti bulunmaktadır.

Ürün ve Hizmetler

Firma web tasarımı, web yazılımı, sosyal medyada reklamcılık, dijital pazarlama ve marka yönetimi alanlarında müşterilerine hizmet vermektedir. İnternet sitesi tasarımında piyasada kısa sürede yer edinen firma bu işlemlerde öncelikle müşterilerinin fikirlerini almaktadır. Bu fikirler ve müşterinin çalışma alanı dikkate alınarak hazırlanan internet sitesinin tasarımı uzman kadroyla kısa sürede hazırlanmaktadır. Web sitesinin görünümü kadar Google, Yandex gibi arama motorlarında üst sıralara çıkmasına da önem verilmektedir.

Üst sıralarda yer almayan bir sitenin satışları da düşük olmaktadır. Çünkü yayınlanan birçok araştırmada müşteri kitlelerinin arama motorlarının genellikle ilk sayfalarında alışverişlerini tamamladıkları görülmektedir. Web sitelerinin görünümü de oldukça önem arz etmektedir. Müşteriler bir alışveriş sitesinin görünümünün düzenli olmasını ve aradıkları ürünleri kolaylıkla bulabilmeyi istemektedirler. Bu da ancak iyi bir tasarım ile mümkün olmaktadır. Bir firmanın internet sitesinin tasarımının iyi olması, markanın ekstra gelişmesini sağlar, ekonomik açıdan işletmeleri rahatlatır.

Sosyal Medyada Satış ve Pazarlama

Facebook, İnstagram, Twitter gibi sosyal mecralarda yapılan reklamlar kullanıcıların oldukça dikkatini çekmektedir. Gün boyunca kullanılan bu sosyal platformlarda reklamlar işletmelerin satış yapabilmeleri açısından oldukça işe yaramaktadır. Firma sosyal platformda reklamınızı yayınlamak ile kalmayıp sosyal medya takibi de yaparak reklamınızın durumunu sürekli izlemektedir.

Dijital dünyada yer almak için öncelikle reklam içerikleri düzenlenmektedir. Bu içeriklerde hedef kitle belirlenip reklam o kitlenin görebileceği şekilde hazırlanarak reklamın gerekli kişilere ulaşması sağlanmaktadır. Ayrıca firma reklamları hazırlarken ürünlerinizin içeriklerini ve piyasadaki satış oranını

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

1 yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?