Geri

La Roche Posay ve Dermokozmetik Ürünler

Eczacı Rene Levayer tarafından 1975 yılında Fransa’nın güneyinde kurulan La Roche Posay adını yine Fransa’nın güneyinde kaplıcalarıyla ünlü küçük bir kasaba olan La Roche Posay’den almaktadır. Dermatolojik tedavi ve uygulamalarda kullanılmak üzere kurulan marka piyasaya girdiği ilk günden bugüne ürettiği başarılı ve etkili ürünleriyle sevilmektedir.

Her cilt tipinin ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla Rene Levayer tarafından kurulan La Roche Posay ürün yelpazesinde yine her cilt tipine uygun ürünler barındırır. Dermokozmetik ürünler içerisinde en sevilenlere sahip olan marka kaliteli ve kısa sürede etki gösteren ürünleriyle tanınır.

La Roche Posay ve Dermokozmetik Ürünler

Termal sularıyla ünlü küçük bir kasabadan adını alan La Roche Posay markasının temelini yine termal sular oluşturmaktadır. Termal suyun faydaları ve hassas cilt uzmanlığına her çalışmasında değinen ve bu etkinlikler çerçevesinde ürün üretmeyi amaç edinen La Roche-Posay bugün dünya genelinde yaklaşık 25,000’in üzerinde dermatolog ile işbirliği içerisinde çalışmaktadır. Bu prensipler temelinde ise ürün yelpazesini gün geçtikçe geliştirmektedir.

Her cildin ihtiyacına yönelik ürün geliştirmeyi hedefleyen La Roche Posay, hassas ciltlerin bakımında günlük destekten daha fazlası olması gerektiğini savunmuş, kırk yıllık tecrübeyle birlikte ilerleyerek günümüzde en sevilen dermokozmetik markalar arasında yerini almıştır.

La Roche-Posay, özel klinik araştırmalarda uzmanlarla birlikte çalışmakta, dermatolojik uzmanlığı ve klinik araştırmaları birleştirerek cilt profesyonelleri ile el ele çalışmayı prensip edinir. Buna bağlı olarak da hassas ciltlere daha iyi bir yaşam sunmayı hedefler.

Termal Suyun Mucizesi

La Roche- Posay cilt bakım ürünlerinde, günlük bakım rutinlerini dikkate almak üzerine faaliyet göstermektedir. Dermokozmetik alanında başarılarıyla bilinen marka söz konusu bu rutinler ve ürünlerin cilde uyumlarının geliştirilmesine ve dermatolojik uygulamaların neden olduğu ciltle ilgili bazı yan etkilerin sınırlandırılmasına yardımcı olmayı amaçlayarak ürün portföyünü genişletir.

La Roche-Posay etkinlik, tolerans ve kozmetik anlamında dermatologların ihtiyaçlarıyla mükemmel uyum içerisinde olan bu formüllerin elde edilmesinde uzmanlarla çok yakın bir çalışma ilişkisi kurmaktadır. Markanın bu yönde hareket etmesi ürünlerin cildinizi iyileştirmesi, derinlemesine bakım sağlaması ve cildinizle ilgili sorunların ortadan kaldırılması için güveneceğiniz anlamına gelir. Dermokozmetik alanında başarılı bu marka söz konusu cilt ihtiyaçlarının belirlenmesinden çözüm sunmaya kadar, bir cilt bakım ürününün tasarımındaki her adım için ayrıntılı olarak çalışarak sizlere termal suyun mucizesini sunduğu ürünler geliştirir.

La Roche Posay kasabasında kurulan ve kırk yılı aşkın bir süredir etkinliğini sürdüren marka bölgenin termal sularından esinlenmiş ve cildinizin problemlerini kalıcı olarak çözmek adına bu mucizeyi ürünleriyle sizlere sunmuştur. Termal suyun faydaları ve hassas cilt uzmanlığı konusunda başarılara imza atan La Roche-Posay bugün dünya genelinde yaklaşık 25,000’in üzerinde dermatolog ile işbirliği içerisinde çalışmakta ve ürün başarısını Loreal güvencesiyle ülkemizde kanıtlamaktadır.

Dermokozmetik.com Güvencesi ile La Roche Posay

Eczacı Rene Levayer tarafından 1975 yılında Fransa’nın güneyinde dermatolojik tedavi ve uygulamalarda kullanılmak üzere kurulan La Roche Posay piyasaya girdiği ilk günden bugüne ürettiği başarılı ve etkili ürünleriyle sevilmektedir. İthalatçı firması Loreal Türkiye Kozmetik San ve Tic. A.Ş olan La Roche Posay dermokozmetik cilt bakım ürünlerini dermokozmetik.com adresimiz üzerinden inceleyebilir, cilt tipinize uygun ürününüzü belirleyerek sağlıklı ve ışıldayan bir cilde kavuşabilirsiniz.

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?