Geri

Neden Bootstrap Kullanmalısınız ?

Bootstrap web geliştiricileri ve web tasarım uzmanları için bulunmaz bir nimet niteliğindedir desek yanlış olmaz. Bootstrap web site tasarımlarını daha kolay, daha hızlı ve daha kaliteli hale getiriyor. Eğer bootstrap kullanmıyorsanız size önerimiz hemen bootstrap’a göz atarak kullanmaya başlamanız..

Peki neden bootstrap kullanmalısınız ?

  • Bootstrap tasarımcılara büyük kolaylıklar sağlayarak zamandan kazanç elde etmelerini de sağlar. Sıfırdan bir kodlama yapmak yerine içerisinde hazır kodlar bulunduran bootstrap daha önceden hazırlanmış kod kütüphanesini kullanılarak web sitelerine direkt entegre edip ve gerekli yerleri düzenleyerek bir web sitesi hazırlamanıza olanak sağlar.
  • Tüm platformlarda tutarlı olarak aynı şekilde çalışan bootstrap farklı web tarayıcılarında sorunlar çıkarmayacak ve size büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Bunun analizi Twitter tarafından yapılmıştır. Twitter ilk kodlandığı zamanlarda farklı tarayıcılarda çalıştırıldıklarında bir çok sorunla karşılaşılmış ve bunun üzerine bootstrap kullanılmıştır.
  • Bootstrap’ın en güzel yanlarından birisi tamamen özelleştirilebilir olmasıdır. Web sitenizde istediğiniz gibi düzenlemeler yapabilir istediğiniz nesneyi silebilir istediğiniz nesneyi kullanabilirsiniz ! Bootstrap platformu kullanıcının isteğine göre şekillendirilebilen bir altyapıya sahiptir..
  • Bootstrap responsive tasarıma sahip bir altyapıdır ve mobil platformlarda da tam istediğiniz şekilde ve tutarlı bir şekilde çalışacaktır..
  • Bootstrap özelleştirilebilir olduğu gibi geliştirilmeye de açık bir kütüphanedir ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda ve kodlama bilginiz ışığında istediğiniz kadar geliştirme yapabilirsiniz.
  • Eğer kullanılmakta olan bir web sitesi üzerinde çalışma yapıyorsanız bootstrap imdadınıza yetişiyor. Bootstrapta entegrasyon çok hızlı ve kolay ! Tek yapmanız gereken ihtiyacınız olan kodları kopyalayarak css dosyasında gerekli yere yapıştırmak..
  • Geleceğe uyumlu yapısıyla öne çıkan bootstrap içerisinde html5 ve css3 barındırarak gelecekte yapılacak olan tasarımlarla epey bir süre kullanılacaktır.
  • Sonuç olarak : Kullanması kolay, entegrasyonu basit ve içeriği bol olmasından dolayı html ve css bilginizle bu içerikleri harmanlayarak çok daha iyi sonuçlar alabileceğiniz bootstrap size uzun vadede çok fazla kolaylıklar sağlayacağı için Digital Küre olarak bootstrap nedir, nasıl kullanılır araştırmalarına girmenizi öneriyoruz..
Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?