Geri

Responsive Tasarımların Google İçin Önemi Nedir ?

Responsive tasarımlar google arama motorları için büyük önem arz etmektedir. Günümüz de birçok şirket artık Google algoritmaları sayesinde responsive tasarım yapmak zorunluluğuna girdi ve bu tasarımları kullanmaya başladı. Responsive tasarımlar google arama motorlarında daha çok üst sıralara çıkmakta ve ön planda tutulmaktadır.

Üst sıralara çıkarak hedef kitlenize ve müşterilerinize erişmeniz daha kolay ve sağlıklı olacaktır.

Responsive tasarımlar yaparak web sitelerinizde ki hataları en aza indirebilirsiniz..

Kullanıcılar artık daha kolay olması açısından ve teknolojinin gerektirdiği şekilde site ziyaretlerini bilgisayarlardan değil de akıllı telefonlardan yapmaktadır. Responsive olarak tasarlanmayan web siteleri ziyaretçiler açısından olumlu karşılanmamakta ve ziyaretçinin aradığını sayfalarınızda bulamama, görsellerin taşması, yazıların biçimsiz durması gibi olumsuzlukları da beraberinde getirmektedir.

Artık günümüzde internet kullanımı bilgisayarlardan daha çok mobil cihazlardan yapılıyor.

Responsive web siteleri bütün platformlarda kusursuz olarak hizmet vermektedir.

Digital küre olarak oluşturduğumuz web sitelerinin tamamında responsive tasarımlar yapmakta ve kodları ona göre oluşturmaktayız.

Responsive web tasarım uyumluluk açısından bütün platformlarda aynı göründüğü için tüm ekran boyutlarında da mükemmel görüntülenmektedir.

Web siterinizi responsive yapmadığınız takdirde ziyaretçileriniz tarafından görüntülendiği esnada ziyaretçilerde olumsuz bir izlenim bırakacaktır ve ziyaretçileriniz sayfalarınızda rahat gezinemediği için sitelerinizi terk edeceklerdir.

Web Sitelerinizin Responsive Olması Menülerinizi Mükemmelleştirir !

Web sitelerinizde ki menülerin farklı ekranlarda sağa sola kayması, farklı boyutlara girmesi ziyaretçiler açısından iyi karşılanmayacaktır. Responsive Tasarım; kullanılması ön görülen cihazların çözünürlüklerine göre tasarlanarak, tüm tarayıcılarda aynı ve farklı çözünürlüklerde ekranın kendisini şekillendirmesi anlamlarına da gelmektedir. Bu şekilde tasarlanmış web siteleri gerek tablette gerek akıllı telefonlarda gerek bilgisayarlarınız da her zaman aynı görünecektir.

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?