Geri

Web Tasarımda Olmazsa Olmazlar

Web siteniz hakkında bir fikir edinmek için yalnızca bir kişiyi 50 milisaniye gerekir. Bazıları için, web sitenizdeki bu ilk izlenim, işletmenizle ilgili oluşturabilecekleri tek izlenimdir. Potansiyel müşterileri etkilemek ve işinizi öne çıkarmak için gösterilen web tasarım trendlerini anlamanız ve daha da önemlisi kullanmanız gerekir. Aslında, web sitenizi ziyaret edenlerin çoğu web tasarımına dayanan güvenilirliğinizi derecelendirecektir.

Videoların Web Tasarımındaki Önemi

İnternetin, yani belki de zaten bir videografik ortam haline geldiği bir sır değil. Aslında, video bugünün dünyasında internet trafiğinin çoğunu oluşturuyor. Bu eğilim hafife alınmamalıdır. Video, iş değerlerinizi ne kopya ne de statik görüntüler olmayacak şekilde yakalamak için muazzam bir iş çıkarır. Kavramsal bir ürün veya hizmet satıyorsanız, video özellikle önemlidir. Örneğin, karmaşık bir konsept oluşturulmaktadır ve ilgi çekici olması için videonun tasarımını kusursuz bir şekilde siteye sahil eden uygulamalar kullanılmaktadır. Web tasarım trendlerinin zirvesinde kalmak, özellikle bir işletmeyi yürütürken, söylenenden daha kolay olmasına rağmen önemlidir.

Sürükleyici Multimedya Formu

Ürün ve hizmetlerinizi hayata geçirmenin bir başka yolu da sürükleyici, uzun biçimli multimedya. Bir multimedya formatı, müşterilerinizin sizinle iş yapma deneyimini görselleştirmelerine ve umarım bağlanmalarına izin veren, herhangi bir Infographic veya blog yayınından daha zengindir. İzleyicilerinizi zorlamak, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi hayata geçirmek ve oynadığınız ekosistemdeki uzmanlığınızı göstermek için bir deneyim yaratmalısınız.

Web tasarım için önemli bir trend olan multimedya özel bir mizanpajla başlamaktadır ve uzun, ancak perçinleyen bir hikaye anlatmak için video, ses, grafikler, grafikler, haritalar ve daha fazlasıyla zenginleştirilmektedir.

Web Tasarımda Firmanın Hizmetlerinin Önemi

Ürün veya hizmetinizi yönlendiren aynı ilkeler, web sitenizin tasarım sürecini yönlendirmelidir. Web sitenizde işinizle ilgili önceden bilgisi olmadan kullanıcı giriş yaptığında bu kullanıcı için web siteniz markanız olur. Artık pazarlama ekibiniz bu ipucunu oluşturduğundan, web sitenizin işletmenizin yaşadığı değerleri doğru şekilde temsil etmesini sağlamak sizin görevinizdir.

Bunu yapmak için, tasarımcınızın web sitenizin tasarımında bu değerleri bildiğinden, anladığından ve temsil ettiğinden emin olun. Bu, tasarım sürecinin başında gerçekleşmesi gereken bir konuşmadır ve web siteniz tamamlanana kadar bu süreçteki aşamaları bilgilendirmeye devam eder.

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?