Geri

Profesyonel Web Sitesi Fiyatları

İnternette profesyonel web sitesi fiyatları konusunda epeyce yazı bulunmaktadır fakat detaylı bir bilgi bulunduğu söylenemez. Bizlerde bu konuya açıklık getirmek adına bu yazı yazmaya karar verdik. Profesyonel web sitesi ihtiyacı olan kişi ve kuruluşlar fiyat araştırmasına girmekte ve fiyat aralıklarını öğrenmek istemektedirler. Web sitelerinin fiyatları bu hizmeti satan firmaların çalışma bölgesine, tecrübesine, kurumsallığına ve çalışan sayısına göre farklılık göstermektedir. Peki neden fiyatlar arasında bu denli uçurumlar mevcut. Aynı işi iki farklı kişi neden farklı fiyatlara yapmak istiyor gelin bu konular üzerinde duralım ve buna bir açıklık getirelim.

Web Tasarım Fiyatları Hangi Durumlarda Ucuz Olabilir?

  • Yapılması düşünülen web sitesi, daha önce yapılmış ve şirketin veya kişinin şuan elinde bulunuyorsa; yani istediğiniz bir biçimde üretimi yapılmış, bir sitede gerekli revizeler yapılıp size teslim edilecekse.
  • İnternette bulabileceğimiz ücretli hazır tema şeklinde satılan bir şablon kullanılacaksa
  • Daha önce farklı bir iş için hazırlanmış fakat kullanılmamış bir tasarımda gerekli yerler talep doğrultusunda değiştirilecekse.
  • Yönetim panelli, SEO’ya uyumlu ve mobil tasarıma sahip uzun uğraşlar ile yapılabilecek bir tasarım değilse.
  • İşten anlamayan ve bu işleri yalnızca para olarak gören ve daha sonra lazım olduğunda ulaşamayacağınız bir kişi ile çalışıyorsanız fiyatlar daha uygun olacaktır.

Yukarı da saydığımız maddeler doğrultusunda göreceğiniz üzere ucuza yapılan web tasarımların sonucunda istenmeyen durumlarla karşılaşabilmemiz muhtemeldir. Bu şekilde satın alacağınız web sitelerinin kopya olduğuna denk gelmenize hatta aynı tasarımın farklı yerlerde kullanıldığına bile şahit olabilirsiniz..

Profesyonel Web Sitesi Fiyatlarını Araştırın ve Ucuz Olanların Neden Ucuz Olduğunu Kesinlikle İyi Anlayın !

Ucuza yaptırdığınız bir web sitesini teslim aldıktan sonra tasarımı yapan firmanın kapanması yada şahsa yaptırdıysanız bu şahsa ilerleyen zamanlarda ulaşamama durumları ucuz yapılan işin sonucu olarak karşınıza çıkabilir. Bu durumları yaşamamak adına web sitesi yaptırmaya karar verdiğiniz de fiyattan daha çok kaliteye odaklanmanız sizin faydanıza olacaktır.

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?