Geri

Antalya Web Tasarım

[accordion tag=h1]

[accordion-item title=”Firmanız için Web Tasarım Hizmeti Almak Neden Bu Kadar Önemlidir ?”]

Web tasarım 21.Yüzyılın en büyük iki yeniliğinden birisi olan internetin görsel yüzüdür. İnternet web tasarımı ile birlikte günümüzde bilgi paylaşımının ve araştırmanın en etkili mecralarından biri haline gelmiştir.İnternetin en büyük avantajı hem servis ağları hem servis alabilmesidir. Bu sebeple diğer iletişim mecralarına oranla çok daha hesaplı ve etkilidir.

Web siteleri kurumların veya bireylerin kesintisiz erişilebilen tanıtım ve iletişim mecralarıdır. Web sayfanızda şirketiniz veya şahsınız adına tüm verileri toplayabilir hedef kitlenize broşür ve formlar gönderebilirsiniz.

Web siteleri belirlenen hedef kitlenin ihtiyaçlarına göre tasarlanır. İnternet kullanıcıları genel olarak aradıkları konuları arama motorları üzerinden ararlar. Bu sebeple web sitelerinin arama motorlarına uyumlu bir şekilde tasarlanması en önemli önceliktir. Fakat sadece arama motorlarına uyumlu bir web tasarımı ayırt edilmenizi sağlamaz. Rekabetin son derece yoğun bir şekilde yaşandığı internet dünyasında ön sıralarda yer alabilmek için web sitelerinin tasarım kalitesi ve kolay kullanılabilirliği rakiplerinize göre bir adım önde olmanızı sağlayacaktır. Biz Gaziantep Digital Küre ekibi olarak SEO hizmetimiz ve sosyal medya desteklerimiz ile firmanızı üst sıralara taşımak için genç, dinamik ekibimizle sizleri bir araya getirerek her sektöre uygun metotlarla tasarımlar gerçekleştiriyor ve 7/24 hizmet veriyoruz..
Web tasarım birçok internet kullanıcısı tarafından görselliği ifade eden bir kavram olarak algılanmaktadır. Fakat bu tanım tam olarak web tasarım kavramının anlamını yansıtmamaktadır. Web tasarımları içerik, görsel tasarım entegrasyonu ile oluşur.
Web site tasarımlarında uyulması gereken en önemli ölçüt içerik ve tasarımın birbirini tamamlamasıdır.

[/accordion-item][accordion-item title=”Antalya Kurumsal Web Tasarım Hizmeti “]
Antalya’da
 web tasarım alanında bir araya getirdiğimiz uzman kadro eşliğinde, hazırlanması en zor olan ve diğer firmalar tarafından aylar süren çalışmalardan sonra oluşturulan elektronik ticaret sayfalarını, bilgi birikimimiz sayesinde hızlı ve kaliteli bir şekilde hazırlamaktayız. Müşterilerimizin hazırlanması için talepte bulundukları sayfaları oluşturmakta, hazırlamakta, kullanıma açık hale getirmekte ve sayfa sahiplerine sitelerini teslim etmekteyiz. Kurumumuz tarafından bilişim sektörünün her alanında insanlara hizmet vermekte ve girişimcilere destekçi olmaktayız. Kurumumuz sayesinde çok sayıda küçük esnaf işletmelerini sanal ortam üzerine taşımış, sayemizde yeni müşterilere ulaşmış, ürünlerini pazarlama konusunda şirketimiz tarafından destek almış ve kazanç kaynaklarını çok büyük oranda arttırmıştır. Firmamız tarafından hizmet almakta olan web sayfası sahiplerine çeşitli öneriler, bilgi paylaşımları, yardım çalışmaları desteği verilmektedir.

Web tasarım ve web yazılım taleplerini karşılayarak çözüm ortağınız sıfatıyla sizlere destek olmak bizim açımızdan fazlasıyla değerlidir. Kimi zaman şahıs kimi zamansa kurumsal şirketlerin taleplerine cevap verebilmek namına, tasarımsal ve kodsal kalitemizi ilerleterek güncellemekteyiz. Çağımıza ayak uydurabilecek aktüel formda uygulamaları sizlere ulaştırmak, tarafınızdan kullanılmasını görmek her geçen gün bizleri şevklendirmekte. Gaziantep dahilinde veyahut haricinde ikamet eden, web uygulamaları yada ihtiyaçları doğrultusunda web çözümleri arayışındaysanız, bizlere ulaşmanız hasebiyle hissetmiş olduğunuz ihtiyacınıza binaen en kaliteli üretimlerimizi sizlerle buluşturmakta müktediriz.

[/accordion-item]

[accordion-item title=”Etkisi Tartışılmaz Pazarlama Metodları “]

Websitesine ihtiyacı olmayan herhangi bir firma var mı? İnsanların %75’inin internet erişiminin olduğu ve bu kişilerin de %65’inin bir ürün veya servis aramak için interneti kullandığı bir dünyada, artık internette varolmamak firmalar için çok büyük dezavantaj.
İşini internete taşımak isteyen, mobil uyumlu, güvenilir, modern tasarımlı bir web sitesine uygun bütçelerle sahip olmak isteyen KOBİ’ler ve sektör profesyonellerine dijital bir çözüm ortağı olarak Digital Küre, artık uzman bir kadro ile hizmet veriyor.Artık isteyen her firmanın mobil uyumlu, profesyonel ve güvenilir bir web sitesi olacak..

Ürün ve servisler hakkında aramaların %50’den fazlası mobilden gerçekleşiyor ve Google geçtiğimiz yıl içerisinde arama sonuçlarında mobil uyumlu sitelere öncelik vereceğini resmi olarak açıkladı. Böylece firmalar için mobil bir web sitesine de sahip olmak artık olmazsa olmaz bir ihtiyaç oldu. Digital Küre firmasın web siteleri mobil web sitesinin yanısıra, web sitelerinin arama sonuçlarında öncelikli olarak yayınlanmasını güçlendirecek şekilde arama motorlarının istediği optimizasyon kurallarına (SEO) da uygun olarak tasarlanıyor. İşletmeler tüm yıl boyunca istedikleri tüm değişiklikleri uzman dijital ekibimizden talep edip hızlıca destek alabiliyorlar.

Dijitalleşen dünyaya esnafımız ve küçük işletmeler de ayak uyduracak

KOBİ’ler artık el broşürü dağıtmanın, belki biraz daha fazla masraf ederek gazeteye, yerel billboard’lara ilan vermenin ötesine geçip, dijital çağa ayak uydurmalı. Digital Küre KOBİ’lere artık ulaşılabilir fiyatlarla internette var olmanın kapılarını açıyor ve tam bir dijital çözüm ortaklığı sunuyor.Digital Küre ile tüm KOBİ’ler web sitesine sahip olacak. Profesyonel ve son teknoloji bir web sitesine bu şekilde kavuşacak olan esnafımız, küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz Digital Küre çözüm ortaklığı ile gerekli platformlarda reklam vererek sektörde zirvelere ulaşacak !

[/accordion-item]

[/accordion]

Web Tasarım Hizmeti Verdiğimiz Örnek Çalışmalar

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?