Geri

Web Sitesine İhtiyacınız Varsa Digital Küre Yanınızda !

Kurumsal firmalar ve daha küçük esnaf firmalar websitesine olduklarında ya bizim gibi dijital ajanslar ile çalışıp işlerine odaklanıyorlar, yada benim yiğen, kuzen vs. alternatif yollar ile kendilerine web tasarım hizmeti verecek birilerine ulaşıyorlar. Peki bu web sitesi ihtiyacı ile ilgili ilk çalınması gereken kapı nedir, kimdir ? Bu yazımızda sizlere web sitesi ihtiyacı olan firmaların izlemesi gereken yolları naçizane tecrübelerimizi aktaracağız.

İnsanların %75’inin internet erişiminin olduğu ve bu kişilerin de %65’inin bir ürün veya servis aramak için interneti kullandığı bir dünyada, artık internette var olmamak firmalar için çok büyük bir rezelat. Evet evet yanlış duymadınız Rezalet ! Bir firmanın kartviziti ne kadar önemli ise firmalar ile gittiği görüşmelerde iletişim bilgilerini vermek ne kadar önemli ve işin iletişim boyutu ile vazgeçilmezi ise artık firmalarında Kurumsal Web Siteleri o kadar önemli.  İşini internete taşımak isteyen, mobil uyumlu, güvenilir, modern tasarımlı bir web sitesine uygun bütçelerle sahip olmak isteyen KOBİ’ler ve sektör profesyonellerine dijital bir çözüm ortağı olarak Digital Küre Web Tasarım Hizmeti , artık uzman bir kadro ile hizmet veriyor. 8 Kişilik ekibi ile firmanıza web tasarım hizmeti veriyoruz.

Artık isteyen her firmanın mobil uyumlu responsive , profesyonel ve güvenilir bir web sitesi olacak..Ürün ve servisler hakkında aramaların %50’den fazlası mobilden gerçekleşiyor ve Google geçtiğimiz yıl içerisinde arama sonuçlarında mobil uyumlu sitelere öncelik vereceğini resmi olarak açıkladı. Böylece firmalar için mobil bir web sitesine de sahip olmak artık olmazsa olmaz bir ihtiyaç oldu.  İşletmeler tüm yıl boyunca istedikleri tüm değişiklikleri uzman dijital ekibimizden talep edip hızlıca destek alabiliyorlar.

Dijitalleşen dünyaya esnafımız ve küçük işletmeler de ayak uyduracak  KOBİ’ler artık el broşürü dağıtmanın, belki biraz daha fazla masraf ederek gazeteye, yerel billboard’lara ilan vermenin ötesine geçip, dijital çağa ayak uydurmalı. Digital Küre KOBİ’lere artık ulaşılabilir fiyatlarla internette var olmanın kapılarını açıyor ve tam bir dijital çözüm ortaklığı sunuyor.Digital Küre ile tüm KOBİ’ler web sitesine sahip olacak. Profesyonel ve son teknoloji bir web sitesine bu şekilde kavuşacak olan esnafımız, küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz Digital Küre çözüm ortaklığı ile gerekli platformlarda reklam vererek sektörde zirvelere ulaşacak !

Samet AVCI
Samet AVCI
Merhaba, benim adım Samet AVCI. Gaziantep'te yaşıyorum ve 16 yaşındayım. Digital Küre Reklam Ajansı'nda web tasarımcı olarak çalışıyorum. Bu işte bulunmaktan oldukça heyecan duyuyorum ve kariyerime erken yaşta başlamak benim için büyük bir fırsat. Web tasarımı, dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte önemli bir hale geldi.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?