Geri

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Nedir?

Gaziantep Digital Reklam Ajansı Web Sitelerinizin görünürlüğünü artırmak için teknolojik geliştirmelerde her yolu denemektedir. Bunu en sağlam SEO ile çözmekteyiz. Kelime anlamı olarak SEO ingilizce bir kelime olup “Search Engine Optimization” yani Arama Motoru Optimizasyonu kelimesinin baş harflerinden oluşur. Web sitelerinin arama performanslarını arttırmaya yönelik yapılan çalışmaların tamamıdır.

Web Sitelerinize SEO’ nun temel amacı anlamı itibariyle arama motoru optimizasyonu yani arama motorlarında mümkün olduğunca en üst sıralarda listelenmektedir. Bu amaçla, sizin sitelerde yer alan bilgi veya satışların daha fazla sayıdaki kitleye ulaşmasını sağlar. Bunun da size illaki pozitif artıları olacağı kesindir. Eğer ürünlerinizin olduğu bir Web Siteniz varsa satışlarınız artacak ya da bilgi paylaşımı yapıyorsanız bu bilgileri daha fazla insanın görmesi muhtemeldir. SEO yu iyi anlamak gerekir. Yanlış uygulama size hiçbir şey katmayacaktır. Biz sizler için bu tür uygulamaları düşünüp en iyi hizmeti vermeye uzman kadromuz ile hazırız. SEO sistemi yanlış kullanılırsa web sitelerinize zarar verebilir. Kimse zarar gelsin istemez. Bu yüzden işin ehli insanlarla çalışmak sizin faydanıza olacaktır.

Web Tasarımınızdaki SEO Uzmanları bu çalışmaları genel olarak 2 şekilde ele alır;

On-Page SEO Çalışması: Site içi düzenlemelerin tamamını kapsar. İçeriklerin belirli bir düzene alınması, hataların yok edilmesi, Rich Snippets entegresi gibi bir…

Off-Page SEO Çalışması: Site dışından gerçekleştirilmiş çalışmaların tamamını kapsamaktadır. En popüleri link inşasıdır. Sosyal medya çalışmaları, link building vb türden aşamaları…

Arama motoru optimizasyonu (SEO) çok iyi bir pazarlama stratejisidir. Ürününüzü ön planda tutmayı amaçlar. Reklamlardan tamamen farklı olarak daha uzun vadeli ve uzun süre etkili bir yatırım olma özelliğini taşımaktadır. Yani Google Reklamı için illaki bir ücret ödememiz gerekirken SEO ile hiçbir ödeme yapılmadan Web Siteniz gece gündüz sizin izin için çalışmaya devam eder. En büyük avantajlarından biri arama motoru reklamcılığına göre daha ucuz olmasıdır. Fakat yanlış uygulanmış SEO sistemi sitelerinize zarar verebilir. Bunu unutmamak gerekir.

Gaziantep Digital Reklam Ajansı Gaziantep SEO uygulaması için hizmetinize her zaman hazırız. Bilgi ve danışmanlık için lütfen arayınız.

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?