Geri

Web Sitelerinde Açılış Sayfalarının Önemi Nedir ?

Açılış sayfaları (landing pages) web sitelerimizde oluşan mobil trafiği ve web trafiğini para dönüştürerek kazanç sağlamamıza yararlar.

Bundan dolayı açılış sayfalarımız ne kadar doğru ve kararlı çalışıyorsa para kazanmamız da o orantıda iyi olacaktır. Web tasarım hizmetlerinin içinde , açılış sayfaları web siteleri için bir kurtarıcı niteliğindedir. Sayfalarımıza giren ziyaretçileri tek bir konu üzerine odaklanmaya ve o konu hakkında düşünmeye sevk eder. O konu hakkında geri dönüşler landing pagelerde yüksektir..

Anasayfalarınız da çok geniş bilgiler içerikler bulunur. Ama ziyaretçilerimize vermek istediğimiz mesajları landing page aracılığıyla daha kolay hale getiririz.

Öte yandan açılış sayfaları ziyaretçi tarafında oluşan kafa karışıklığını tam anlamıyla ortadan kaldırır.

Açılış sayfalarıyla ziyaretçilerinize ister video izletirsiniz, ister form doldurtursunuz, isterseniz ürün satarsınız yani kısacası açılış sayfalarımız tek bir odak noktası oluşturur ve ziyaretçileri o yöne iter.

Landing Page’ler Nasıl Oluşturulur ?

Reklam kampanyaları oluşturarak insanların reklamınıza tıkladığında açılış sayfalarınıza yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz.

Yada herhangi bir kelimeye link vererek tıklama yapıldığında o sayfaya yönlendirme yapabilirsiniz.

Bu sayede sizinde istediğiniz gibi land pageleriniz sizin istediğiniz url’ye yönlendirilerek istediğiniz gibi çalışır.

Google’ın politikaları gereği, açılış sayfanız ve görünen URL‘niz (reklamınızda gösterilen web sayfası) aynı web sitesinde bulunmalıdır. Diğer bir deyişle, aynı alan adını paylaşmalıdır. Aksi takdirde reklamlarınız onaylanmaz ve de gösterilmez.

İbrahim ASLAN
İbrahim ASLAN
Merhabalar, üniversitede bilgisayar programcılığı alanında eğitim aldım. Bilgisayar programcılığının yanı sıra dijital pazarlama ile ilgileniyorum. Bu alanda yaklaşık 9 yıldır hizmet vermekteyim.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?