Geri

Web Tasarımın Bugünü ve Yarını

İnternetin gelişmesi ile birlikte artık bilgiye ulaşmak çok kolay bir hal almış durumda. Ayrıca birçok işletme’de internet ortamında yerini aldı ve  ürün ve hizmetlerini hedef kitlelere ulaştırabiliyorlar. Günümüzde artık internet siteleri ile birçok şey çok daha kolay ve güvenilir bir şekilde yapılabiliyor. Web siteleri kurumsal ve bireysel olarak ikiye ayrılmaktadır. Kurumsal siteler firmaların ürünlerini veya hizmetlerini müşterilere sunmak için kullandığı bir iş yeri niteliğinde. Web sitelerinde istenilen bilgilere ulaşabilmenin yanında, tüm bankacılık işlemlerinizi de yapabilmektesiniz. Artık internet ve web siteleri yediden yetmişe herkes tarafından kullanılmaktadır. Firma bilinirliği açısından önemli bir yeri olan web sitelerinin kullanımı da giderek artmaktadır.

Bugün Web’in Önemi

Artık tüm işlerimizi yapabildiğimiz internet ortamında bankacılık ve devlet işleri ile ilgili tüm işlemlerde yapılabilmekte ve bu durum internet sitelerinin önemini arttırmaktadır. Web sitesi hizmeti almak istendiği zaman mutlaka kurumsal hizmet veren firmalar seçilmelidir. Bu güvenlik açısından çok büyük bir önem taşır. Ayrıca artık internet siteleri üzerinden alışveriş de yapabilmekteyiz. İstediğiniz ürün veya hizmeti satın almak için herhangi bir mağazaya gitmenize gerek kalmadan direkt olarak internet siteleri üzerinden satın alabiliyorsunuz.. Web siteleri sayesinde artık firmalar ürünlerini çok daha fazla kişiye ulaştırabilmektedir. Ayrıca internet reklamları maliye açısından da diğer reklam kanallarına göre oldukça ekonomiktir. Cep telefonu gibi mobil cihazların hayatımıza girmesi internet ve web site kullanımını bir hayli arttırdı. Her aradığınız bilgiye ulaşmada kolaylık sağlayan web siteleri geçmişten günümüze büyük bir ivme gösterdi.

Gelecekte Web’de Neler Olacak

Teknolojinin gelişmesi ile artık internet sitelerinde de yenilikler görmeye başladık. Daha kaliteli görsel tasarımlara ve kullanılan cihazlara göre uyum sağlayan web siteleri kullanılmaya başlamıştır. Gelecekte siteler daha farklı bir arayüzlere sahip olacak ve daha kaliteli hizmetler verecektir. Artık internet aramaları sese ve hareketlere duyarlı olarak dokunma veya yazmanıza gerek kalmadan sadece ses ve el hareketleri ile bildirim yapabilecek ve istediğiniz sonuçlara kısa süre de ulaşım sağlanabilecektir. Bu sayede istenilen bilgiye ulaşmakta da hız artışları yaşanacaktır. En önemli gelişmelerden biri de artık tüm firmaların kurumsal bir web sitesinin olacağıdır. İstediğiniz firmanın bilgilerine veya ürünlerine web siteleri üzerinden kolayca ulaşabileceksiniz. Ayrıca mobil uygulama kullanım oranının artması ile web de yeni bir başlangıç oluşacaktır.

Burak AKYOSUN
Burak AKYOSUN
Yönetim bilişim sistemleri lisans eğitimimi tamamladıktan sonra web tasarım alanında kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. 5 Yıldır aynı sektörde hizmet veriyorum bunun yanı sıra e-ticaret sistemleri alanında da çalışmaktayım..

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Çerez Politikası

İletişime Geçin
Digital Küre Reklam Ajansı ®
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?